Barske ruter sjal

1.550 kr Inkl. mva

Tynt sjal med en særpreget, uregelmessig struktur som står i kontrast til de kvadratiske rutene.  Sjalene er silkemyke og deilige og vevd i tynneste ull. Sjalene måler ca. 55 x 195 cm pluss frynser.

Nullstill
Varenummer: I/A Kategori:

Beskrivelse

Denne teksten finnes også på: en

Tynt, håndvevd sjal med en særpreget, uregelmessig struktur som står i kontrast til de kvadratiske rutene. På nordnorsk betyr «barsk» bark, og den uregelmessige strukturen minner om litt om dette. Hvert sjal er litt ulikt fordi det er håndvevd og på grunn av den spesielle etterbehandlinga. Sjalene er silkemyke og deilige og vevd i tynneste ull.

Sjalene måler ca. 55 x 195 cm pluss frynser. Dessverre er jeg nesten helt fri for sjal, jeg har kun igjen variant 11, 31 og 51.

Sjalene finnes også som skjerf, med eller uten ruter.

Obs! Drop-down menyen i nettbutikkløsninga klarer bare å vise de første fargevariantene når man er på PC. Skal du bestille en variant som ikke vises, tast inn nummeret under «farge» og du får riktig sjalvariant. Beklager så mye!

 

Color swatch shawls

Tilleggsinformasjon

Farge

01 lysegrått med rosa, 03 lysegrått med grønt, 11 mørkegrått med rosa, 12 mørkebrått med petrol, 22 lyseblått med petrol, 31 mørkeblått med petrol, 41 petrol med gult, 42 petrol med pink, 51 rødt med grønt, 61 burgund med gult, 62 burgund med petrol