Barske ruter

990 kr Inkl. mva

Tynt, håndvevd skjerf med en særpreget, uregelmessig struktur. Hvert skjerf er litt ulikt fordi det er håndvevd og på grunn av den spesielle etterbehandlinga. Skjerfene er silkemyke og deilige og vevd i tynneste ull.

Nullstill
Varenummer: I/A Kategori:

Beskrivelse

Denne teksten finnes også på: en

Tynt, håndvevd skjerf med en særpreget, uregelmessig struktur som står i kontrast til de kvadratiske rutene. På nordnorsk betyr «barsk» bark, og den uregelmessige strukturen minner om litt om dette. Hvert skjerf er litt ulikt fordi det er håndvevd og på grunn av den spesielle etterbehandlinga. Skjerfene er silkemyke og deilige og vevd i tynneste ull.

Akkurat nå har jeg tyve forskjellige fargevarianter av skjerfene. Noen finnes kun en gang, andre har jeg laget flere ganger. Skjerfene måler ca. 25 x 195 cm.

Ønsker du heller ensfarget, sjekk disse skjerfene. For deg som foretrekker store sjal, har jeg vevd det samme mønsteret, bare dobbelt så bredt og med frynser.

Obs! Drop-down menyen i nettbutikkløsninga klarer bare å vise de første fargevariantene når man er på PC. Skal du bestille en variant som ikke vises, tast inn nummeret under “farge” og du får riktig skjerfvariant. Beklager så mye!

Color swatch scarves

Tilleggsinformasjon

Farge

01 lysegrått med rosa, 02 lysegrått med rødt, 03 lysegrått med grønt, 11 mørkegrått med rosa, 12 mørkebrått med petrol, 21 lyseblått med blekrosa, 22 lyseblått med petrol, 23 lyseblått med rødt, 31 mørkeblått med petrol, 32 mørkeblått med hvitt, 33 mørkeblått med rødt, 41 petrol med gult, 42 petrol med pink, 43 petrol med lyseblått, 44 petrol med rødt, 51 rødt med grønt, 52 rødt med petrol, 61 burgund med gult, 62 burgund med petrol, 63 burgund med grønt