Bjørk ullpledd

Mjukt, stort ullpledd håndvevd og håndbørstet i mitt verksted i Tromsø. Deilig å krølle seg sammen seg under på sofaen med mobilen eller ei bok og noe godt i koppen. Pleddet har et uregelmessig, organisk mønster som minner om barken på bjørk, den lysegrønne kanten minner om de små museørene som springer fem fra frosne greiner engang i starten av juni og som fyller hele skogen med den gode, krydrete lukten sin. Bjørk ble opprinnelig laget til Norges Husflidslag sin konkurranse “Identitet” og er del av en serie med ullpledd som henter inspirasjon fra norsk natur.

På grunn av framstillingsmåten er hvert ullpledd litt forskjellig og er en unik gjenstand å ha i hjemmet. Pleddet måler hele 120 cm x 210 cm pluss frynser og det er stort nok til  at man slipper å fryse på enten tærne eller halsen! Og det er selvfølgelig laget i 100 % ull.

Det tar tid å veve et ullpledd, og det er begrenset hvor mange jeg klarer å lage. Vær ute og bestill i god tid, dersom du ønsker deg pledd til en spesiell anledning!

Lyst til å lese mer om tankene bak Bjørk, RustGråsteinTorv og Mose og inspirasjonkildene? Sjekk dette blogginnlegget!

2.960 kr Inkl. mva

Tomt på lager