Gulvtepper i norsk ull

Gulvtepper i ren, naturlig norsk ull, som er spunnet til teppegarn på Selbu spinneri. Teppene håndveves på mitt verksted i Tromsø på en spesiell teppevevstol, som gir en ekstra stødig og fast kvalitet. Renninga er ubehandlet, naturlig lin. 

Hvert gulvteppe veves enkeltvis og på bestilling, maksimal bredde er 240 cm, lengde blir så langt som du ønsker. Fargene er sauens naturlige farger som varierer fra hvitt til forskjellige gråtoner, brunt , beige og sauesvart. Det vil variere hvilken nyanser spinneriet har inne til enhver tid, ta kontakt og vi sender deg bilder av ulla vi har tilgjengelig til å spinnes. Vi anbefaler imidlertid ikke hvitt, siden dette er krevende å vedlikeholde.

Du velger mellom fire kvaliteter: Mjuk standard, Mjuk tykk, robust standard, robust tykk. Mjuk serien er vevd med ubehandlet garn og er velegnet til steder hvor man har lyst til å ha et mjukt og varmt teppe under føttene. Soverom, og områder med lite slitasje, etc. Robust serien er vevd i garn som er lett tovet. Teppene har tydelig struktur og anbefales til områder med høy slitasje som gang, stue og under bord. 

Mjuk standard – Mjukt teppe vevd i toskaft: 3170.- per kvadratmeter

Mjuk tykk – Mjukt, deilig tykt teppe vevd i kypert: 3600.- per kvadratmeter

Robust standard – teppe i tovd garn vevd i toskaft: 4090.- per kvadratmeter

Robust tykk – tykt teppe vevd i tovd garn, kypert: 4690.- per kvadratmeter

Alle priser er inklusive 25 % merverdiavgift. Hvis du ønsker å kjenne på de ulike teppekvalitetene, ta en tur innom mitt verksted i Tromsø eller Selbu spinneri. Alle priser er per kvadratmeter, hvis du er usikker, hjelper vi deg gjerne med beregning av mål. Alle tepper leveres med frynsekant. Hvis du ønsker knyttet kant eller sydd kant, ta kontakt for pris.