Mose ullpledd

3.700 kr Inkl. mva

Mjukt, stort ullpledd håndvevd og håndbørstet i Tromsø. Deilig å krølle seg sammen seg under på sofaen med en god bok og noe varmt i koppen. Pleddet er del av en serie med ullpledd som henter inspirasjon fra norsk natur. På grunn av framstillingsmåten er hvert pledd litt forskjellig og er en unik gjenstand å ha i hjemmet. Pleddet måler 120 cm x 210 cm pluss frynser.

Beskrivelse

Denne teksten finnes også på: en

Mjukt, stort ullpledd håndvevd og håndbørstet i mitt verksted i Tromsø. Deilig å krølle seg sammen seg under på sofaen med ipaden eller ei bok og noe godt i koppen. Mose har et uregelmessig, organisk mønster som minner om mosedekt skogsbunn, og er del av en serie med ullpledd som henter inspirasjon fra norsk natur.

På grunn av framstillingsmåten er hvert ullpledd litt forskjellig og er en unik gjenstand å ha i hjemmet. Pleddet måler hele 120 cm x 210 cm pluss frynser og det er stort nok til  at man slipper å fryse på enten tærne eller halsen! Og det er selvfølgelig laget i 100 % ull.

Det tar tid å veve et ullpledd, og det er begrenset hvor mange jeg klarer å lage. Vær ute og bestill i god tid, dersom du ønsker deg pledd til en spesiell anledning!

Lyst til å lese mer om tankene bak Mose, RustGråsteinTorv,og Bjørk og inspirasjonkildene? Sjekk dette blogginnlegget!